ini blog aku yang punya...suka hati aku lah apa aku nak kata....maki hamun ke...carut ke...kata nista ....aku punya suka...tak suka....please get out dari sini....ada faham....


saje nak bagi tau....blog ini bukan pro pakatan rakyat...dan jauh panggang dari api....penyokong parti kongkek negara ( BN ) ...dan tiada kena mengena dengan mereka yang dah mampos......muakakakaka!!!
SOKONG HIMPUNAN BLACKOUT 505.......JOM LIKE DI SINI

.

Search This Blog

terNOW...!!!!

SPR semakin merapu dengan menghalalkan pengundi hantu....bermakna mengalakkan pilihanraya yang kotor....apakah tindakan anda semua ?

petisyen melalui blog ini : jika perhimpunan aman blackout 505 dan petisyen pilihanraya masih gagal untuk mengalahkan penipuan yang di lakukan oleh SPR dan UMNO - BN...wajar kita sebagai rakyat lancarkan BERSIH 4.0 dan turun ke jalanraya..!!

17 January 2011

Melayu Pun jijik Dengan UMNO....!!!Tidak hairanlah sekiranya Menteri Besar Terengganu, Dato' Seri Ahmad Said meminta pemimpin Umno untuk mencontohi pemimpin PAS kerana sebenarnya sudah ramai pemimpin Umno sendri yang sudah muak dengan parti itu.

Presiden PAS Dato' Seri Tuan Guru Abdul Hadi Awang mendedahkan, beliau telah dikunjungi oleh ramai dikalangan pemimpin parti Umno dan mengakui mereka sudah  jijik dengan partinya sendiri.

Menurut Ustaz Abdul Hadi, mereka sudah bosan dengan parti tersebut kerana terlalu banyak berlaku rasuah, penyelwengan dan salah guna kuasa dikalangan pemimpinnya.

"saya nak beritahu disini, ada beberapa orang pemimpin utama Umno berjumpa dengan saya, tak boleh sebut nama lah, (kalau) sebut kena tindas dia pulak,

"banyak (ramai) pemimpin umno yang sudah rasa jeluak dengan apa yang berlaku, dengan rasuah dengan macam-macam perkara berlaku,"ujarnya ketika berucap melancarkan Jentera Pilihanraya DUN Bandar, disini semalam.

sepang-kederang