ini blog aku yang punya...suka hati aku lah apa aku nak kata....maki hamun ke...carut ke...kata nista ....aku punya suka...tak suka....please get out dari sini....ada faham....


saje nak bagi tau....blog ini bukan pro pakatan rakyat...dan jauh panggang dari api....penyokong parti kongkek negara ( BN ) ...dan tiada kena mengena dengan mereka yang dah mampos......muakakakaka!!!
SOKONG HIMPUNAN BLACKOUT 505.......JOM LIKE DI SINI

.

Search This Blog

terNOW...!!!!

SPR semakin merapu dengan menghalalkan pengundi hantu....bermakna mengalakkan pilihanraya yang kotor....apakah tindakan anda semua ?

petisyen melalui blog ini : jika perhimpunan aman blackout 505 dan petisyen pilihanraya masih gagal untuk mengalahkan penipuan yang di lakukan oleh SPR dan UMNO - BN...wajar kita sebagai rakyat lancarkan BERSIH 4.0 dan turun ke jalanraya..!!

27 January 2011

terima hang kebun jadi SUK...umpama lantik kucing di naik taraf ke pangkat musang jadi ketua gerombalan ayam....muakakaka....negeri selangor akan jadi macam ayam...hancus di mamah musang berkepala hitam ini...!!!

HATI-HATI LANTIK DATUK KHUSRIN, JANGAN KITA MENYESAL NANTI
DIBERITAKAN Kerajaan PR Selangor bersedia untuk menerima Datuk Khusrin sebagai SUK dan mungkin membenarkan beliau mengangkat Sumpah menyimpan rahsia. Namun, MB Selangor menyebut bahawa perkara ini akan dibincangkan di dalam Mesyuarat Exco terlebih dahulu. Baca di sini.

Mungkin MB Selangor sudah berfikir banyak kali untuk mengambil keputusan yang amat `pahit' ini. Jika membaca kenyataan Pesuruhjaya PAS Selangor Dr Hassan Ali sebelum ini, beliau berkata untuk dirinya tiada masalah berurusan dengan Datuk Khusrin kerana beliau ada pengalaman bekerja dengannya. Adakah ini sedikit sebanyak memujuk ketegasan MB Selangor agar menerima SUK yang beliau sendiri `tiada selera'?

Apa pun terserahlah kepada bijak pandai di kalangan Exco Kerajaan Negeri Selangor untuk mengambil keputusan nanti. Kita telah `gagal' di dalam usul pindaan perlembagaan baru-baru ini dan adakah kita harus terus menerima `kegagalan' kali kedua dengan isu SUK ini? Sedih rasanya bila membayangkan kita menjadi Kerajaan memerintah, tetapi seolah-olah tidak `memerintah'. Rakyat telah bersama kita, yang tidak bersama kita adalah di luar sana. Mengapa perlu kita menoleh ke luar sana?

Memang sukar bagi MB Selangor dan para Exconya untuk menerima `kegagalan' kali kedua ini. Namun, apa pilihan yang mereka ada? Jika akhirnya kita terpaksa `tunduk' lagi, maka ribuan tahniah diucapkan kepada Datuk Khusrin dan bosnya di luar sana. Cuma mahu kita berpesan, jangan suatu hari kita mernyesal dan ianya tidak berguna lagi. Mungkin DS Nizar ada jawapannya


Hang kebun umpama kucing yang menjaga ikan kerajaan selangor ...