ini blog aku yang punya...suka hati aku lah apa aku nak kata....maki hamun ke...carut ke...kata nista ....aku punya suka...tak suka....please get out dari sini....ada faham....


saje nak bagi tau....blog ini bukan pro pakatan rakyat...dan jauh panggang dari api....penyokong parti kongkek negara ( BN ) ...dan tiada kena mengena dengan mereka yang dah mampos......muakakakaka!!!
SOKONG HIMPUNAN BLACKOUT 505.......JOM LIKE DI SINI

.

Search This Blog

terNOW...!!!!

SPR semakin merapu dengan menghalalkan pengundi hantu....bermakna mengalakkan pilihanraya yang kotor....apakah tindakan anda semua ?

petisyen melalui blog ini : jika perhimpunan aman blackout 505 dan petisyen pilihanraya masih gagal untuk mengalahkan penipuan yang di lakukan oleh SPR dan UMNO - BN...wajar kita sebagai rakyat lancarkan BERSIH 4.0 dan turun ke jalanraya..!!

23 January 2011

pukimak punya si sembab ...cium jubor Hillary Clinton terus jadi sasau....Muhyiddin Yassin, berkata Malaysia diperakui sebagai sebuah negara Islam contoh oleh negara-negara luar serta pemimpin mereka seperti Setiausaha Negara Amerika Syarikat, Hillary Clinton.

Amerika guru tahap tertinggi Muhyiddin. Macam lanun diperakui baik oleh boss lanun. Aci ke? Lainlah kalau ulama besar Universiti Al-Azhar, Mesir mengakui begitu. Kalaulah ulama Madinah yang mengiktiraf begitu. Tak pun kalau Harussani benar-benar mendakwa begitu. Ini Hillary Clinton. Ah! Ah! Senak perut aku. Alahai... Muhyiddin, cari guru yang betul, baru betul jalannya.

Pergi ke Amerika, cium tangan ( jubor )  Hillary Clinton, cium baunya, pulang sasau dan meraban tak tentu hala. Ah! pening! pening! Pemimpin negara tinggalan mazhab Hadhari Dollahiah. .