ini blog aku yang punya...suka hati aku lah apa aku nak kata....maki hamun ke...carut ke...kata nista ....aku punya suka...tak suka....please get out dari sini....ada faham....


saje nak bagi tau....blog ini bukan pro pakatan rakyat...dan jauh panggang dari api....penyokong parti kongkek negara ( BN ) ...dan tiada kena mengena dengan mereka yang dah mampos......muakakakaka!!!
SOKONG HIMPUNAN BLACKOUT 505.......JOM LIKE DI SINI

.

Search This Blog

terNOW...!!!!

SPR semakin merapu dengan menghalalkan pengundi hantu....bermakna mengalakkan pilihanraya yang kotor....apakah tindakan anda semua ?

petisyen melalui blog ini : jika perhimpunan aman blackout 505 dan petisyen pilihanraya masih gagal untuk mengalahkan penipuan yang di lakukan oleh SPR dan UMNO - BN...wajar kita sebagai rakyat lancarkan BERSIH 4.0 dan turun ke jalanraya..!!

24 January 2011

pelir terkacip......jantan celaka perlu pekenan dari betina puaka...???Debat: Adakah Najib kena tunggu "pekenan" Rosmah dahulu? Hebat! Anwar memang berani. Kena sumbat dalam ISA. Kena penjara 6 tahun. Dia tetap berjiwa besar. Kini apabila dia ajak PMNajib berdebat tentang Buku Oren 100 hari, PMNajib mengelak. Bahkan Najib mendakwa Anwar bakal "demam" jika beliau mendedahkan peribadi Anwar. Anwar menjawab dengan menyatakan beliau sanggup telan penadol bahkan barangkali "sanggup merangkak" ke pentas debat jika PMNajib sanggup berdebat isu peribadi.

Agaknya apa pula LAGI  hujah PMNajib mengelak dari berdebat dengan Anwar? Adakah PMNajib perlu dapat "perkenan" Wanita Pertama dahulu? "