ini blog aku yang punya...suka hati aku lah apa aku nak kata....maki hamun ke...carut ke...kata nista ....aku punya suka...tak suka....please get out dari sini....ada faham....


saje nak bagi tau....blog ini bukan pro pakatan rakyat...dan jauh panggang dari api....penyokong parti kongkek negara ( BN ) ...dan tiada kena mengena dengan mereka yang dah mampos......muakakakaka!!!
SOKONG HIMPUNAN BLACKOUT 505.......JOM LIKE DI SINI

.

Search This Blog

terNOW...!!!!

SPR semakin merapu dengan menghalalkan pengundi hantu....bermakna mengalakkan pilihanraya yang kotor....apakah tindakan anda semua ?

petisyen melalui blog ini : jika perhimpunan aman blackout 505 dan petisyen pilihanraya masih gagal untuk mengalahkan penipuan yang di lakukan oleh SPR dan UMNO - BN...wajar kita sebagai rakyat lancarkan BERSIH 4.0 dan turun ke jalanraya..!!

27 December 2010

Hadiah penyapu buruk Najib kepada rakyat Selangor dan warga Felda...Aku pernah tulis di sini, kalau ikut aku...paling kuat Khusrin cuma layak jaga muzium. Sebabnya, apa yang ada dalam muzium adalah benda lama dan benda mati. Khusrin tak boleh jaga benda hidup...sebab dia kayu. Tapi BN nak sabotaj Pakatan Rakyat di Selangor, Khusrin juga yang dipilih jadi SUK. Niat sebenor KSU letak Khusrin di kerusi SUK kerana nak jaga kepentingan UMNO di Selangor dan nak jatuhkan kerajaan Pakatan Rakyat. Semua mangkok dalam dunia nipun tahu niat suci KSU ni..he he!!

Satu lagi cerita yang ada nilai berita hari ini ialah kisah Md Isa Samad, VP Umno yang dikenakan tindakan kerana rasuah dalam parti itu (parti itu memang rasuah dah) sebagai Pengerusi FELDA.

La la la la....

Aku sebebenonye seronok dengan apa yang Najib buat ni.

Dia lupa, PRU12 dulu Khir Toyo bagi penyapu kepada YDP Hulu Langat. Apa jadi? BN bukan sahaja kehilangan Selangor malah kehilangan kerajaan pusat.

Hari ni dia bagi Khusrin kepada Selangor. Aku percaya BN bakal tersungkur lebih teruk di Selangor.

Dia bagi Md Isa Samad kepada FELDA. dia bakal kehilangan undi FELDA pada PRU13 akan datang.

Pada aku...Khusrin dan Md. Isa Samad lebih teruk dari penyapu buruk Khir Toyo. He he...


http://kopitiam-bang-nan.blogspot.com
penyapu sial


kalau aku pulak.....depa semua nie penyamun umno haramjadah ....lebih baik di libas dengan penyapu sial aje...bior hilang sialnya