ini blog aku yang punya...suka hati aku lah apa aku nak kata....maki hamun ke...carut ke...kata nista ....aku punya suka...tak suka....please get out dari sini....ada faham....


saje nak bagi tau....blog ini bukan pro pakatan rakyat...dan jauh panggang dari api....penyokong parti kongkek negara ( BN ) ...dan tiada kena mengena dengan mereka yang dah mampos......muakakakaka!!!
SOKONG HIMPUNAN BLACKOUT 505.......JOM LIKE DI SINI

.

Search This Blog

terNOW...!!!!

SPR semakin merapu dengan menghalalkan pengundi hantu....bermakna mengalakkan pilihanraya yang kotor....apakah tindakan anda semua ?

petisyen melalui blog ini : jika perhimpunan aman blackout 505 dan petisyen pilihanraya masih gagal untuk mengalahkan penipuan yang di lakukan oleh SPR dan UMNO - BN...wajar kita sebagai rakyat lancarkan BERSIH 4.0 dan turun ke jalanraya..!!

16 December 2010

muakakakakkaka....Pendedahan Wikileaks tuduhan liwat Anwar tidak mengejutkan raja katak PERKOSA

Pendedahan dalam Wikileaks yang mendakwa tuduhan liwat terhadap Datuk Seri Anwar Ibrahim adalah perangkap oleh musuh-musuh politik bukan sesuatu yang mengejutkan, kata Presiden PERKASA, Datuk Ibrahim Ali.

Beliau berkata dakwaan berkenaan sudah menjadi topik perbincangan sekian lama sejak dari pentadbiran Tun Dr Mahathir Mohamad.

Justeru, beliau berkata pendedahan itu tidak mengejutkan beliau tetapi oleh kerana Wikileaks mendedahkannya, topik itu menjadi berita utama.


penyapu sial

Konsesus bebas (katak) masih bernyawa lagi hahaha ingat dah mampus! Wee Choo Keong pendurhaka PKR ini minta Anwar meletak jawatan Ketua Pembangkang semata-mata pendedahan wikileads yang dimanipulasikan oleh SB Malaysia dan Singapura. Pergi mampus dengan katak-katak celaka ini. Jawatankuasa Hak Kebebasan juga yang mencadangkan Anwar digantung 6 bulan juga akan mengundang celaka padahnya

Aku baca utusan tajuk: bapa mohon perkenan agong cepat proses bicara safool-anwar. Senyum kambing: bapa saifool mohon cepatkan bicara yg asyik tertangguh. Apakah peguam anwar, karpal singh faham?

Bagi aku yg perbicaraan tertangguh bukan kerana anwar atau karpal tetapi mahkamah yang menangguhkan kerana tuduhan liwat ini lemah dan tidak berpijak dibumi nyata. Kalau anak pelacur politik bapanya sama ikut jadi pelacur tua politik. Hahaha bodonya askar upahan umno ini.