ini blog aku yang punya...suka hati aku lah apa aku nak kata....maki hamun ke...carut ke...kata nista ....aku punya suka...tak suka....please get out dari sini....ada faham....


saje nak bagi tau....blog ini bukan pro pakatan rakyat...dan jauh panggang dari api....penyokong parti kongkek negara ( BN ) ...dan tiada kena mengena dengan mereka yang dah mampos......muakakakaka!!!
SOKONG HIMPUNAN BLACKOUT 505.......JOM LIKE DI SINI

.

Search This Blog

terNOW...!!!!

SPR semakin merapu dengan menghalalkan pengundi hantu....bermakna mengalakkan pilihanraya yang kotor....apakah tindakan anda semua ?

petisyen melalui blog ini : jika perhimpunan aman blackout 505 dan petisyen pilihanraya masih gagal untuk mengalahkan penipuan yang di lakukan oleh SPR dan UMNO - BN...wajar kita sebagai rakyat lancarkan BERSIH 4.0 dan turun ke jalanraya..!!

31 December 2010

syabas chegubard....anda pejuang sejati berpegang kepada prinsip bukan macam si gobala pejuang taik minyak.....!!!

Keadilan Rembau menyambut baik kenyataan chegubard
Saya bagi pihak keadilan rembau menyambut baik dan mempertahankan kenyataan chegubard.

Kenyataan che'GuBard dalam satu sidang media di bkt mertajam menunjukkan che'GuBard seorang yang berprinsip. Antara isi penting kenyataan cheGuBard ialah berterima kasih dan hargai lantikan, memohon maaf terpaksa menolak kerana masih menanti keputusan siasatan dan tindakan terhadap pemilihan 2010 dan memberi jaminan w/pun menolak jawatan lantikan jawatan pusat namun komitmen terhadap parti dan perjuangan tidak berkurang

Sesungguhnya keadilan rembau bersama dengan semangat ini.

tidak siapa antara kita menafikan bahawa umno-bn harus dijatuhkan demi menyelamatkan negara dr kezaliman dan kerakusan penyelewengan. Namun jauh dr itu sebelum memasuki putrajaya parti yg sama kita dokong ini juga harus didesak menjadi parti yg terbaik dalam menjamin hak demokrasi dan ketelusan demokrasi.

Sistem pemilihan 1 ahli 1 undi ini baik, yang salah bukan sistem tp proses. Tumpuan kita bukan kelemahan tetapi penipuan yang harus diambil tindakan.

Bersetuju,dgn kalau yg salah sekelompok kecil jgn dihukum semua ttp jgn juga lepaskan kelompok kecil yg salah Itu dr hukuman kerana jika dibiar itulah punca masalah yg besar.

Kenyataan chegubard harus dilihat dari aspek positif. Keadilan bukan spt 'parti tua' yang hanya mengangguk sahaja.

InsyaAllah apa yg berlaku akan menjadikan kami di Keadilan rembau lebih bersatu dan gigih dalam menyusun jentera dan program-program ke arah memerdekakan parlimen dan kerusi-kerusi DUN di bawah Rembau dari cengkaman BN.

Md Sani md shah
Ketua amk
Rembau