ini blog aku yang punya...suka hati aku lah apa aku nak kata....maki hamun ke...carut ke...kata nista ....aku punya suka...tak suka....please get out dari sini....ada faham....


saje nak bagi tau....blog ini bukan pro pakatan rakyat...dan jauh panggang dari api....penyokong parti kongkek negara ( BN ) ...dan tiada kena mengena dengan mereka yang dah mampos......muakakakaka!!!
SOKONG HIMPUNAN BLACKOUT 505.......JOM LIKE DI SINI

.

Search This Blog

terNOW...!!!!

SPR semakin merapu dengan menghalalkan pengundi hantu....bermakna mengalakkan pilihanraya yang kotor....apakah tindakan anda semua ?

petisyen melalui blog ini : jika perhimpunan aman blackout 505 dan petisyen pilihanraya masih gagal untuk mengalahkan penipuan yang di lakukan oleh SPR dan UMNO - BN...wajar kita sebagai rakyat lancarkan BERSIH 4.0 dan turun ke jalanraya..!!

13 December 2010

Pembangkang DUN kelantan sindir Nik Abdul Aziz minta teruskan memimpin negeri Kelantan..????

Menteri Besar Kelantan Datuk Nik Abdul Aziz Nik Mat diminta untuk meneruskan kepimpinan di negeri terbabit walaupun menghadapi masalah kesihatan kebelakangan ini kerana apa yang menjadi keutamaan adalah keupayaan Nik Abdul Aziz.

Ketua Pembangkang Dewan Undangan Negeri (DUN), Datuk Md. Alwi Che Ahmad yang membuat permintaan itu berkata rakyat masih lagi ingin mendapatkan kepimpinan Nik Aziz di negeri Kelantan.


penyapu sial

Hanya rakyat Kelantan dan pengundi Pas Kelantan yang tahu dan mahukan Tok Guru Nik Aziz memimpin negeri Kelantan Darul Naim. Tok guru adalah anugerah Allah s.w.t. jika tidak ada tok guru ini hancurlah Kelantan ditangan Umno dan pemimpin Umno Kelantan yang durjana. Ketua pembangkang Dun Kelantan jangan cuba menyindir tok guru kalau tidak mahu bala menimpa kepalanya dan pemimpin Umno Kelantan yang jahat lagi khianat!