ini blog aku yang punya...suka hati aku lah apa aku nak kata....maki hamun ke...carut ke...kata nista ....aku punya suka...tak suka....please get out dari sini....ada faham....


saje nak bagi tau....blog ini bukan pro pakatan rakyat...dan jauh panggang dari api....penyokong parti kongkek negara ( BN ) ...dan tiada kena mengena dengan mereka yang dah mampos......muakakakaka!!!
SOKONG HIMPUNAN BLACKOUT 505.......JOM LIKE DI SINI

.

Search This Blog

terNOW...!!!!

SPR semakin merapu dengan menghalalkan pengundi hantu....bermakna mengalakkan pilihanraya yang kotor....apakah tindakan anda semua ?

petisyen melalui blog ini : jika perhimpunan aman blackout 505 dan petisyen pilihanraya masih gagal untuk mengalahkan penipuan yang di lakukan oleh SPR dan UMNO - BN...wajar kita sebagai rakyat lancarkan BERSIH 4.0 dan turun ke jalanraya..!!

24 December 2010

taib mahmud.....Pontianak Sarawak

Terjawab sudah mengapa negeri-negeri yang kaya dengan petroleum mengalami kes kemiskinan yang terburuk di Malaysia. Negeri yang miskin papa kedana dan tiada hasil seperti Kelantan JAUHHHH lebih baik dari segi menjaga kebajikan rakyat miskin dan tertindas.

BERUBAHLAH, RAKYAT SARAWAK SEBELUM ANDA TERPAKSA MENGEMIS UNTUK SESUAP NASI.