ini blog aku yang punya...suka hati aku lah apa aku nak kata....maki hamun ke...carut ke...kata nista ....aku punya suka...tak suka....please get out dari sini....ada faham....


saje nak bagi tau....blog ini bukan pro pakatan rakyat...dan jauh panggang dari api....penyokong parti kongkek negara ( BN ) ...dan tiada kena mengena dengan mereka yang dah mampos......muakakakaka!!!
SOKONG HIMPUNAN BLACKOUT 505.......JOM LIKE DI SINI

.

Search This Blog

terNOW...!!!!

SPR semakin merapu dengan menghalalkan pengundi hantu....bermakna mengalakkan pilihanraya yang kotor....apakah tindakan anda semua ?

petisyen melalui blog ini : jika perhimpunan aman blackout 505 dan petisyen pilihanraya masih gagal untuk mengalahkan penipuan yang di lakukan oleh SPR dan UMNO - BN...wajar kita sebagai rakyat lancarkan BERSIH 4.0 dan turun ke jalanraya..!!

22 December 2010

Rakyat di dahulukan untuk sengsara.... Perjanjian Air Johor yang bodoh oleh kerajaan otak babi UMNO....!!!!Kerajaan Johor masih terus membeli air terawat dari Singapura walaupun ratusan juta telah diperuntukkan oleh Kerajaan Persekutuan lebih 10 tahun lalu bagi membina loji-loji air yang mampu merawat air mentah untuk seluruh JOHOR.

Pokoknya mengapa pembelian air terawat dari Singapura ini maish diteruskan oleh kepimpinan Johor hari ini?

Tahun hadapan, 2011, satu perjanjian untuk menjual air mentah sebanyak 86 juta gelen sehari, dengan harga jualan sebanyak 3 sen setiap 1000 gelen kepada Singapura akan tamat.

Saya difahamkan Kerajaan Johor sehingga ke hari ini masih membeli air terawat dari Singapura pada harga 50 sen setiap 1000 gelen. Jumlah isipadu air yang dibeli tidak boleh melebihi 12 % dari jumlah air mentah yang dijual kepada Singapura.

Perjanjian itu juga menyatakankan bahawa harga air mentah yang dijual dan harga air terawat yang dibeli boleh dibincangkan nilainya dari semasa ke semasa. Jika harga air mentah dijual kepada Singapura dinaikkan, Singapura juga boleh menaikkan harga air terawat pada kadar yang sama.

BEBASKAN JOHOR DARIPADA UMNO/BN!


Geng Tg. Piai