ini blog aku yang punya...suka hati aku lah apa aku nak kata....maki hamun ke...carut ke...kata nista ....aku punya suka...tak suka....please get out dari sini....ada faham....


saje nak bagi tau....blog ini bukan pro pakatan rakyat...dan jauh panggang dari api....penyokong parti kongkek negara ( BN ) ...dan tiada kena mengena dengan mereka yang dah mampos......muakakakaka!!!
SOKONG HIMPUNAN BLACKOUT 505.......JOM LIKE DI SINI

.

Search This Blog

terNOW...!!!!

SPR semakin merapu dengan menghalalkan pengundi hantu....bermakna mengalakkan pilihanraya yang kotor....apakah tindakan anda semua ?

petisyen melalui blog ini : jika perhimpunan aman blackout 505 dan petisyen pilihanraya masih gagal untuk mengalahkan penipuan yang di lakukan oleh SPR dan UMNO - BN...wajar kita sebagai rakyat lancarkan BERSIH 4.0 dan turun ke jalanraya..!!

05 January 2011

HA HA HA .....TIADA KERAJAAN PERPADUAN ....YANG ADA PERASAAN SYOKKKK SENDIRI GENG PERPADUANG LAHABAU....!!!SAYA telah membaca kenyataan media Mursyidul Am PAS, Tuan Guru Nik Aziz berkaitan pertemuan beliau dengan beberapa pimpinan Umno di Istana Terengganu, KL. Kenyataan media tersebut saya baca di blog Sharshooter di sini.

Terbukti, tiada kenyataan berkaitan Kerajaan Perpaduan di antara PAS - Umno yang dinyatakan oleh Mursyidul Am PAS itu. Tuan Guru tidak mahu mendedahkan butiran perjumpaan tersebut oleh kerana menjaga adab Ke Bawah DYMM SPB YDP Agung. Secara lojiknya, sekiranya sesuatu perbincangan itu penting untuk rakyat sudah tentu kenyataan akhbar akan dikeluarkan oleh pihak Istana. Mungkin, Istana berjumpa dengan kedua-dua parti terbesar itu hanya untuk meredakan ketegangan politik terutamanya berkaitan isu kepentingan Melayu atau pun Islam.

Sekiranya ada dakwaan bahawa isu Kerajaan Perpaduan telah dibangkitkan semula, sudah tentu kita akan dapat melihat tanda-tanda kedua-dua parti iaitu PAS dan Umno akan mengorak langkah ke arah itu. Tetapi, sehingga kini kita melihat masing-masing terus dengan agenda parti masing-masing, lebih-lebih lagi PAS yang dilihat semakin akrab dan aktif bersama sekutunya di dalam PR. Justeru, ini membuktikan dakwaan wujud perbincangan Kerajaan Perpaduan adalah satu persepsi sahaja.

Lebih jelas lagi, di dalam Berita NTV jam 7 petang tadi di dalam isu ini, Presiden PAS menafikan semua isu berkenaan Kerajaan Perpaduan dan tidak mahu berita yang tiada, diada-adakan. Dalam nada tegas, beliau juga tidak mahu Istana dilibatkan di dalam politik.

Alhamdulillah, PAS masih tetap dengan PR dan parti ini masih kenal siapa lawan dan kawan di dalam meneruskan perjuangan Islamnya


wfauzdin