ini blog aku yang punya...suka hati aku lah apa aku nak kata....maki hamun ke...carut ke...kata nista ....aku punya suka...tak suka....please get out dari sini....ada faham....


saje nak bagi tau....blog ini bukan pro pakatan rakyat...dan jauh panggang dari api....penyokong parti kongkek negara ( BN ) ...dan tiada kena mengena dengan mereka yang dah mampos......muakakakaka!!!
SOKONG HIMPUNAN BLACKOUT 505.......JOM LIKE DI SINI

.

Search This Blog

terNOW...!!!!

SPR semakin merapu dengan menghalalkan pengundi hantu....bermakna mengalakkan pilihanraya yang kotor....apakah tindakan anda semua ?

petisyen melalui blog ini : jika perhimpunan aman blackout 505 dan petisyen pilihanraya masih gagal untuk mengalahkan penipuan yang di lakukan oleh SPR dan UMNO - BN...wajar kita sebagai rakyat lancarkan BERSIH 4.0 dan turun ke jalanraya..!!

13 January 2011

pukimak 1 malaysia....depa ( UMNO PUKIMAK ) hina raja dan sultan ...seekor haram beewak tak pulak di panggil beri keterangan...dan di dakwa....!!!.

Shuhaimi akhirnya beri keterangan polisyang panggil sultan natang tak pulak di panggil beri keterangan...memang pukimak punya undang undang 1 malaysia...!!!

Kira-kira 100 berkumpul di ibu pejabat polis daerah (IPD) Shah Alam di seksyen 11 bagi memberikan sokongan kepada ADUN Seri Muda Shuhaimi Shafiei yang memberikan kenyataan kepada pihak polis.

Keadaan itu menyebabkan polis mengetatkan kawalan di IPD berkenaan dengan menutup pintu pagarnya dan mengerahkan 30 anggotanya berbaris di sepanjang jalan masuk ke situ.

Dipercayai kumpulan itu antara peserta perhimpunan menunjukkan sokongan kepada Sultan Selangor dan menteri besar yang diadakan di Dataran Shah Alam, tidak jauh dari situ, sebelum ini.Antara kelihatan ahli parlimen Shah Alam Khalid Samad dan timbalan ketua Pemuda PKR Khairul Anuar Ahmad Zainuddin.

Difahamkan Shuhaimi sampai ke kira-kira jam 4 petang ditemani peguam Shamsul Iskandar Md Akin yang juga ketua pemuda PKR.

Dipercayai siasatan itu berhubung kenyataannya dalam blog yang didakwa menghina Sultan Selangor.

Siasatan itu berhubung kenyataannya dalam blog yang didakwa menghina Sultan Selangor yang menyaksikan beliau menerima laporan sekurang-kurang 25 laporan polis.

Shuhaimi keluar kira-kira dua jam setengah selepas itu ditemani peguam Shamsul dan Emir Hamzah Arshad. Seorang lagi peguamnya Sivarasa Rasiah yang juga bekas naib presiden PKR turut menyertai sidang media itu.

Bercakap pemberita dan sebahagian kecil penyokongnya yang masih sedia menunggu sejak hampir dua jam setengah, Shuhaimi berkata beliau memberikan kerjasama penuh kepada pihak polis.

Dakwanya, walaupun tidak diberikan notis 111 Kanun Acara Jenayah, tetapi beliau menerima layanan yang baik sepanjang sesi soal siasat yang dikenadalikan oleh seorang pegawai penyiasat.

Beliau juga tidak pasti akan dipanggil semula selepas ini.

Berhubung kontroversi berterusan berkaitan tulisannya di blog yang disiasat itu, Shuhaimi berkata sedang menderafkan surat memohon perkenan bagi bertemu Sultan Selangor bagi menjelaskan perkara sebenar.

"Sekiranya Tuanku Sultan berasa tersinggung, saya akan memohon maaf kepada baginda," katanya yang tidak dapat menjangkakan bila pertemuan itu akan diadakan.

Sementara itu, mengulas desas-desus perletakannya yang disebarkan melalui SMS, Shuhaimi sambil ketawa berkata: "Saya sendiri tak tahu saya hendak letak jawatan, macam mana dia tahu. Saya kira ini provokasi dan fitnah untuk melemahkan Pakatan Rakyat."

Malaysiakini