ini blog aku yang punya...suka hati aku lah apa aku nak kata....maki hamun ke...carut ke...kata nista ....aku punya suka...tak suka....please get out dari sini....ada faham....


saje nak bagi tau....blog ini bukan pro pakatan rakyat...dan jauh panggang dari api....penyokong parti kongkek negara ( BN ) ...dan tiada kena mengena dengan mereka yang dah mampos......muakakakaka!!!
SOKONG HIMPUNAN BLACKOUT 505.......JOM LIKE DI SINI

.

Search This Blog

terNOW...!!!!

SPR semakin merapu dengan menghalalkan pengundi hantu....bermakna mengalakkan pilihanraya yang kotor....apakah tindakan anda semua ?

petisyen melalui blog ini : jika perhimpunan aman blackout 505 dan petisyen pilihanraya masih gagal untuk mengalahkan penipuan yang di lakukan oleh SPR dan UMNO - BN...wajar kita sebagai rakyat lancarkan BERSIH 4.0 dan turun ke jalanraya..!!

03 January 2011

umno seronok...yahudi pun suka...hasil tarbiyah 52 tahun memerintah...seorang ibu menyesali ..tergamak mempertahan anaknya berperangai seperti pelacur murahan....!!!!

Berkemban: Cikgu Fathi naik angin

PENAMPILAN tiga beradik, Sharifah Adrianna, Sharifah Amani dan Sharifah Alesya, di Anugerah Skrin, tempoh hari, menjadi bahan bualan di internet. Fesyen berkemban yang digayakan mereka dikatakan terlalu seksi dan tidak sesuai dengan usia mereka yang masih muda.

Dan semestinya, sebagai ibu yang berimej Muslimah, Fatimah Abu Bakar atau popular dengan gelaran Cikgu Fathi, turut kena tempiasnya.

“Saya sangat marah apabila bercerita mengenai isu ini. Saya harap sangat masyarakat tidak menyebut lagi hal ini. Bagi saya banyak lagi isu yang lebih besar perlu mendapat perhatian umum, bukan isu remeh sebegini. Saya minta maaf,” kata Fatimah ketika dihubungi Sinar Harian. -SH




(Gambar) Mak Bertudung Anak Berkemban

Gambar ini (di bawah artikel ini, yang pertama) telah lama kami terima, tapi hari ini kami keluarkan di Oh! Artis. Email yang kami terima dengan tajuk exactly seperti tajuk artikel ini. Bila direnung balik, ada benarnya. Sebagai seorang ibu, tidak mampukah untuk menegur anak-anak. Sekadar seksi sedikit, mungkin mulut orang boleh ditutup. Tapi sampai tahap berkemban then beberapa kali naik ke atas pentas, tidakkah timbul rasa malu pada diri sendiri? Mungkin itulah realiti dunia hiburan yang patut kita semua telan. -ohartis.com

Tidak sewajarnya seorang ibu apatah lagi bergelar pula seorang "cikgu" melompat marah apabila masyarakat menegur mengenai pakaian berkemban yang dikenakan semasa malam Anugerah Skrin TV3.

Cikgu Fathi TIADA HAK lansung untuk menutup mulut orangramai mengenai perbuatan jelek mereka yang ternyata mencemarkan imej umat Islam dengan berpakaian sedemikian.

Kalau rasa nak berpakaian demikian, malah tak berpakaian sekalipun, pergi duduk dalam hutan, berkeluarga dengan binatang, jangan duduk dalam masyarakat.

Ummu Salamah Radiallohu `anha berkata: aku mendengar Rasulullah Sholallohu `alaihi wa sallam bersabda:

“Apabila maksiat sudah merajalela di kalangan umatku, Allah akan menurunkan siksa dari sisi-Nya kepada mereka secara merata…” -HR. Ahmad dll. Hadith Sohih

Berdasarkan hadith di atas, kamu berbuat salah kami juga akan ditimpakan bala!




kangkang masih belum terkuak....tapi jari jemari JJ bisa menembusi celah kain




perrgggg....puyoooo...belakangnya menampak lurah buntut untuk tontonan umum...ni pasti najib altantuya telan air liuk basi...pasti di liwat kalau dapat peluang...muakakakakakaa....!!!



mak ooiiii...pasti terjojol mata si rais  yatim...tak payah la dia rogol amahnya...rogol yang ini pun tak per...i rela tau...kalau tak rela masakan berpakaian seperti pelacur....




ayam sayurrrr....auwwww....ayam muda untuk di ratah....pertunjukan mendedah aurat...sape yg paling ganteng....najib tentu suka atau nazri pun leh tumpang semangkuk





sayang anak....tapi sanggup biorkan dia berkemban bagai pelacur...ibu apa nie....!!!!...ibu ayam kot....!!!!