ini blog aku yang punya...suka hati aku lah apa aku nak kata....maki hamun ke...carut ke...kata nista ....aku punya suka...tak suka....please get out dari sini....ada faham....


saje nak bagi tau....blog ini bukan pro pakatan rakyat...dan jauh panggang dari api....penyokong parti kongkek negara ( BN ) ...dan tiada kena mengena dengan mereka yang dah mampos......muakakakaka!!!
SOKONG HIMPUNAN BLACKOUT 505.......JOM LIKE DI SINI

.

Search This Blog

terNOW...!!!!

SPR semakin merapu dengan menghalalkan pengundi hantu....bermakna mengalakkan pilihanraya yang kotor....apakah tindakan anda semua ?

petisyen melalui blog ini : jika perhimpunan aman blackout 505 dan petisyen pilihanraya masih gagal untuk mengalahkan penipuan yang di lakukan oleh SPR dan UMNO - BN...wajar kita sebagai rakyat lancarkan BERSIH 4.0 dan turun ke jalanraya..!!

25 May 2013

jika biji saga boleh di tukar jadi biji kelentit...maka proton saga akan jadi proton kelentit ....kah kah kah

biji saga 

 

proton kelentit....kah kah kah

Mula-mula dulu namanya; Kementerian Pelajaran, lepas itu tukar kepada Kemeterian Pendidikan. Tahun 2004 tukar semula kepada Kementerian Pelajaran, 2013 tukar balik semula kepada Kementerian Pendidikan.

Kementerian Pelajaran kini dikenali sebagai Kementerian Pendidikan, kata Timbalan Perdana Menteri Tan Sri Muhyiddin Yassin hari ini.

Beliau, yang juga menteri pendidikan berkata perubahan nama kementerian itu diluluskan Perdana Menteri Datuk Seri Najib Tun Razak, Rabu lepas. BERNAMA

 

jadi kelentit bila....

Projek di khaskan  untuk kroni:
- Tukar signboard Kementerian, Jabatan, Sekolah > fulus
- Tukar letterhead Kementerian, Jabatan, Sekolah > fulus
- Tukar name tags Kementerian, Jabatan, Sekolah > fulus
- Tukar signage kenderaan Kementerian, Jabatan, Sekolah > fulus
- Tukar Buku Persediaan Mengajar > fulus

Kalau biji saga boleh ditukar jadi biji kelentit , Muhyiddin akan tukar, janji kroni dapat fulus!

proton saga...???....>>>>>>>>proton kelentit....kah kah kah...!!!!