ini blog aku yang punya...suka hati aku lah apa aku nak kata....maki hamun ke...carut ke...kata nista ....aku punya suka...tak suka....please get out dari sini....ada faham....


saje nak bagi tau....blog ini bukan pro pakatan rakyat...dan jauh panggang dari api....penyokong parti kongkek negara ( BN ) ...dan tiada kena mengena dengan mereka yang dah mampos......muakakakaka!!!
SOKONG HIMPUNAN BLACKOUT 505.......JOM LIKE DI SINI

.

Search This Blog

terNOW...!!!!

SPR semakin merapu dengan menghalalkan pengundi hantu....bermakna mengalakkan pilihanraya yang kotor....apakah tindakan anda semua ?

petisyen melalui blog ini : jika perhimpunan aman blackout 505 dan petisyen pilihanraya masih gagal untuk mengalahkan penipuan yang di lakukan oleh SPR dan UMNO - BN...wajar kita sebagai rakyat lancarkan BERSIH 4.0 dan turun ke jalanraya..!!

19 May 2013

taraf kerakyatan di permudah..???...ahaa... orang indon , pakistan ,sulu dan terkini bangla serta nepal dah dapat secara mudah....kini tunggu giliran seluruh pengganas tiger tamil eelam untuk dapatkan kerakyatan mudah melalui hindraf....almaklumkan hindraf dan pengganas tamil eelam adik beradik...kah kah kah...!!!

hindraf sedia membantu pengganas tamil eelam jadi warga negara malaysia....!!!!

Pengerusi Hindraf, P Waythamoorthy berkata beliau dan Hindraf mampu menyelesaikan isu kerakyatan kaum India di negara ini dalam tempoh lima tahun.

Waythamoorthy yang dilantik sebagai timbalan menteri di Jabatan Perdana Menteri, berkata janji pembangkang untuk menyelesaikan masalah yang sama dalam tempoh 100 hari mereka berkuasa adalah mengelirukan.

"(Ketua Umum PKR) Datuk Seri Anwar Ibrahim berkata beliau akan menyelesaikan semua isu kerakyatan yang belum selesai di Jabatan Pendaftaran Negara (JPN) dalam tempoh 100 hari. Itulah 20,000 sahaja," katanya.

"Tetapi beliau tidak bercakap mengenai 280,000 lagi kaum India tanpa kerakyatan yang didakwa oleh naib presiden beliau sendiri N Surendran," katanya dalam satu sidang akhbar hari ini.

Waythamoorthy berkata, Hindraf sudah mempunyai mekanisme untuk menyelesaikan isu kerakyatan secara kekal, tetapi dia tidak mendedahkan apakah mekanisme itu.

 

 

penyapu sial

 

 

Kalau setakat boleh angkat buah sawit dan jadi gengster, buat apa bagi kerakyatan. Nanti ramai yang jadi Sosilawati. Kalau nak beripun, berilah yang ada PhD, kelulusan profesional atau yang beraksi dalam sukan di peringkat dunia. Takkan tiada pemain hoki kebangsaan India yang nak mohon kerakyatan?

ambil yg cerdik saja jadi rakyat.....mcm s'pore buat......kalau ambil sampah.....sendiri mau ingat la.