ini blog aku yang punya...suka hati aku lah apa aku nak kata....maki hamun ke...carut ke...kata nista ....aku punya suka...tak suka....please get out dari sini....ada faham....


saje nak bagi tau....blog ini bukan pro pakatan rakyat...dan jauh panggang dari api....penyokong parti kongkek negara ( BN ) ...dan tiada kena mengena dengan mereka yang dah mampos......muakakakaka!!!
SOKONG HIMPUNAN BLACKOUT 505.......JOM LIKE DI SINI

.

Search This Blog

terNOW...!!!!

SPR semakin merapu dengan menghalalkan pengundi hantu....bermakna mengalakkan pilihanraya yang kotor....apakah tindakan anda semua ?

petisyen melalui blog ini : jika perhimpunan aman blackout 505 dan petisyen pilihanraya masih gagal untuk mengalahkan penipuan yang di lakukan oleh SPR dan UMNO - BN...wajar kita sebagai rakyat lancarkan BERSIH 4.0 dan turun ke jalanraya..!!

06 May 2013

menang menipu dengan cara penyelewengan termasuk rasuah PRU...kemenangan BN tak wajar di iktiraf....!!!!

menang tipuuuuu....

Kita  hari ini menolak keputusan pilihan raya umum ke-13 yang memihak kepada BN..ini kerana terdapat penipuan dan penyelewengan pilihan raya.

Selagi Suruhanjaya Pilihan Raya (SPR) SPR tidak menjelaskan dakwaan penipuan dan pertikaian diselesaikan, bagi kita BN hanya menang tipis  itu pun kerana penipuan tersebut.

Kira-kira 12.45 pagi tadi, BN sudah melepasi jumlah 112 kerusi Parlimen, yang sekali gus mengesahkan kemenangan gabungan haramjadah tersebut.

walaupun kena tipu..PR Berjaya Pungut 51% Undi Popular & Tambah 7 Kerusi Parlimen...!

No comments:

Post a Comment