ini blog aku yang punya...suka hati aku lah apa aku nak kata....maki hamun ke...carut ke...kata nista ....aku punya suka...tak suka....please get out dari sini....ada faham....


saje nak bagi tau....blog ini bukan pro pakatan rakyat...dan jauh panggang dari api....penyokong parti kongkek negara ( BN ) ...dan tiada kena mengena dengan mereka yang dah mampos......muakakakaka!!!
SOKONG HIMPUNAN BLACKOUT 505.......JOM LIKE DI SINI

.

Search This Blog

terNOW...!!!!

SPR semakin merapu dengan menghalalkan pengundi hantu....bermakna mengalakkan pilihanraya yang kotor....apakah tindakan anda semua ?

petisyen melalui blog ini : jika perhimpunan aman blackout 505 dan petisyen pilihanraya masih gagal untuk mengalahkan penipuan yang di lakukan oleh SPR dan UMNO - BN...wajar kita sebagai rakyat lancarkan BERSIH 4.0 dan turun ke jalanraya..!!

07 December 2010

babi punya najib...kerajaaan anak beranak sedara mara UMNO / BN punya...ko tak nampak...

Pakatan pembangkang bagaikan pakatan nepotisme kerana dikuasai sebuah keluarga

Pakatan pembangkang disifatkan sebagai pakatan nepotisme kerana barisan kepimpinannya dikuasai oleh bapa, isteri serta anak-anak.

Perdana Menteri, Datuk Seri Najib Razak yangt melabelkan pakatan pembangkang itu sebagai nepotisme memandangkan keputusan pemilihan parti itu menyaksikan ketua umum, presiden dan naib presiden semuanya daripada sebuah keluarga.penyapu sial

tak perlu risau....nepotisme bukanlah perkara paling buruk dalam politik....yg paling buruk ialah wang negara adalah wang aku....dan mengguna jentera kerajaan seperti jabatan polis dll sebagai jentera parti .