ini blog aku yang punya...suka hati aku lah apa aku nak kata....maki hamun ke...carut ke...kata nista ....aku punya suka...tak suka....please get out dari sini....ada faham....


saje nak bagi tau....blog ini bukan pro pakatan rakyat...dan jauh panggang dari api....penyokong parti kongkek negara ( BN ) ...dan tiada kena mengena dengan mereka yang dah mampos......muakakakaka!!!
SOKONG HIMPUNAN BLACKOUT 505.......JOM LIKE DI SINI

.

Search This Blog

terNOW...!!!!

SPR semakin merapu dengan menghalalkan pengundi hantu....bermakna mengalakkan pilihanraya yang kotor....apakah tindakan anda semua ?

petisyen melalui blog ini : jika perhimpunan aman blackout 505 dan petisyen pilihanraya masih gagal untuk mengalahkan penipuan yang di lakukan oleh SPR dan UMNO - BN...wajar kita sebagai rakyat lancarkan BERSIH 4.0 dan turun ke jalanraya..!!

09 January 2011

cilanat punya rais.....warkah penafian rubingah di kurier kan oleh team UMNO-APCO...patut lah ......penipuuuuu....!!!!

Rubingah kena pilih antara dua:

1 ~ Buat surat penafian
atau
2 ~ Ikut jejak Arwah Altantuya Shariibuu.

Sebagai anak desa yang hidup dalam serba kekurangan... maka cadangan pertama menjadi pilihan Rubingah.


Terima kasih kepada Rais Yatim kerna tidak men C4 Rubingah, setelah Rubingah dirogol...

Undilah Barisan Nasional, boleh rogol dan terselamat dari disiasat. Kepada sahabat saya, baguslah bersangka baik kerna Umno dan BN tidak pernah buat tak baik melainkan baik semuanya. Dalam Umno, rasuah itu baik. Dalam Umno, membunuh itu baik. Dalam Umno, merogol itu baik dan sedap sehingga menjilat-jilat.. !!!sumber...kerajaan rakyat