ini blog aku yang punya...suka hati aku lah apa aku nak kata....maki hamun ke...carut ke...kata nista ....aku punya suka...tak suka....please get out dari sini....ada faham....


saje nak bagi tau....blog ini bukan pro pakatan rakyat...dan jauh panggang dari api....penyokong parti kongkek negara ( BN ) ...dan tiada kena mengena dengan mereka yang dah mampos......muakakakaka!!!
SOKONG HIMPUNAN BLACKOUT 505.......JOM LIKE DI SINI

.

Search This Blog

terNOW...!!!!

SPR semakin merapu dengan menghalalkan pengundi hantu....bermakna mengalakkan pilihanraya yang kotor....apakah tindakan anda semua ?

petisyen melalui blog ini : jika perhimpunan aman blackout 505 dan petisyen pilihanraya masih gagal untuk mengalahkan penipuan yang di lakukan oleh SPR dan UMNO - BN...wajar kita sebagai rakyat lancarkan BERSIH 4.0 dan turun ke jalanraya..!!

04 January 2011

muakakakakka....padan muka ...hidung tak mancung pipi tersorong sorong....Khusrin Dihalang Hadiri Semua Mesyuarat Negeri
Kerajaan Selangor telah mengambil satu langkah yang amat menyukarkan bagi Datuk Mohd Khusrin Munawi apabila mengharamkannya daripada menghadiri semua mesyuarat rasmi yang penting.

MB Selangor Tan Sri Khalid Ibrahim mendedahkan pada hari ini bahawa pentadbirannya akan menulis satu surat rasmi kepada Perkhidmatan Awam untuk membincangkan calon bagi menggantikan jawatan perkhidmatan awam tertinggi di negeri itu.

Dia turut mengesahkan sehingga sebarang keputusan akhir dicapai, kerajaan tidak akan mengadakan atau terlibat dalam mana-mana “majlis meraikan” perlantikan setiausaha kerajaan negeri yang baru.

“Ini bermakna majlis angkat sumpah di hadapan Menteri Besar tidak akan diadakan dan Dato’ Khusrin Munawi tidak akan hadir pada sebarang Majlis Mesyuarat Kerajaan Negeri dan Majlis Tindakan Ekonomi Negeri Selangor sebagai ex-officio,” Kata Khalid kepada wartawan hari ini.

MB Selangor juga berkata bahawa dia tidak akan menghadiri majlis angkat sumpah Khusrin pada satu majlis di istana 6 Januari ini.

Khusrin mengesahkan hari ini yang dia memulakan tugas-tugas rasminya walaupun satu pertikaian sedang berlaku di antara Putrajaya dan Shah Alam berkaitan pelantikannya.

Pada hari pertama Khusrin di tempat kerja dia mengakui “tiada masalah” setakat ini , dan kerajaan Selangor tidak membantah ketika dia melaporkan diri untuk tugas.Terjemahan : Selangor MB says Khusrin banned from all important state meetings