ini blog aku yang punya...suka hati aku lah apa aku nak kata....maki hamun ke...carut ke...kata nista ....aku punya suka...tak suka....please get out dari sini....ada faham....


saje nak bagi tau....blog ini bukan pro pakatan rakyat...dan jauh panggang dari api....penyokong parti kongkek negara ( BN ) ...dan tiada kena mengena dengan mereka yang dah mampos......muakakakaka!!!
SOKONG HIMPUNAN BLACKOUT 505.......JOM LIKE DI SINI

.

Search This Blog

terNOW...!!!!

SPR semakin merapu dengan menghalalkan pengundi hantu....bermakna mengalakkan pilihanraya yang kotor....apakah tindakan anda semua ?

petisyen melalui blog ini : jika perhimpunan aman blackout 505 dan petisyen pilihanraya masih gagal untuk mengalahkan penipuan yang di lakukan oleh SPR dan UMNO - BN...wajar kita sebagai rakyat lancarkan BERSIH 4.0 dan turun ke jalanraya..!!

13 April 2011

BERAPA BILIION RUPIAH KO DAPAT RPK...???...APA DAH KERING KONTANG POKET KO SAMPAI KO MURTAD DAN SANGGUP DUDUK DI CELAH JUBOR NAJIB DAN TETEK ROSMAH PUKIMAK ....!!!!

Kes Altantuya: Saya tak pernah tuduh PM, isteri terbabit, kata RPK



"Saya tidak pernah menuduh Perdana Menteri atau isterinya terbabit dalam kes pembunuhan kes Altantuya Sharibuu."

Itu pengakuan pengendali lamanweb Malaysia Today Raja Petra Kamarudin dalam temubual eksklusif dengan Pengarang Kumpulan TV3, Ashraf Abdullah di Perth, Australia baru-baru ini.

NONESebaliknya, Raja Petra mendakwa, beliau didesak dan dipengaruhi untuk berbuat demikian oleh beberapa individu yang tidak mahu Datuk Seri Mohd Najib Tun Razak mengambil-alih sebagai Perdana Menteri.

Berikutan adalah transkrip temubual tersebut yang disiarkan dalam lamanweb TV3.

Raja Petra berkata, akuan bersumpah yang dibuat beliau pada 18 Jun 2008, hanyalah bersandarkan maklumat yang diperolehi daripada beberapa individu ini

Menurut Raja Petra, ramai orang termasuk polis, membuat tuduhan tanpa meneliti akuan bersumpahnya.

Dalam akuan bersumpah itu Raja Petra berkata, beliau menerima maklumat daripada beberapa individu kononnya isteri Perdana Menteri Datin Seri Rosmah Mansor berada di tempat kejadian ketika Altantuya dibunuh.

RAJA PETRA KAMARUDIN, PENGENDALI BLOG MALAYSIA TODAY

"Di dalam SD saya tadi saya telah bercerita bahawasanya orang ini telah beritahu dan biarlah orang ini yang datang dan bercerita. Dan pihak berkuasa perlu siasat dan panggillah orang ini. Itu yang saya tulis dalam SD. Saya sendiri tidak timbulkan apa-apa tuduhan. Saya tidak kata saya tahu yang isteri timbalan perdana menteri semasa itu ada di tempat kejadian. Saya tidak cakap. Saya tidak buat satu tuduhan seperti berikut. Yang saya kata ada orang yang bercerita tetapi bergantung kepada pihak berkuasalah untuk menyiasat perkara ini lebih lanjut lagi dan untuk orang-orang ini kedepan. Dan saya sebut nama-nama orang ini. Saya sebut semasa siasatan polis."

Raja Petra berkata, beliau menerima maklumat berkenaan, daripada beberapa individu yang mempunyai kaitan dengan beberapa tokoh politik, termasuk Ketua Pembangkang Datuk Seri Anwar Ibrahim.

Mereka ialah Nik Azmi Nik Daud, John Pang dan penulis blog Din Merican.

Menurut Raja Petra seorang pegawai perisik angkatan tentera dikenali sebagai Leftenan Kolonel Azmi Zainal Abidin juga memberi maklumat yang sama.

"Saya tidak terima lagi cerita itu. Sebab saya rasa mungkin mustahil kot. Takkanlah isteri Perdana Menteri nak pergi tempat itu kerana tempat itu kerana kawasan itu tempat hutan dan saya dok fikir dia nak panjat bukit, masuk hutan tengah tengah malam, pukul 12 malam, saya ingat mustahil kot."

Tambah Raja Petera, tujuan mereka ialah untuk memastikan Datuk Seri Najib tidak mengambil alih sebagai Perdana Menteri apabila Tun Abdullah Ahmad Badawi meletakkan jawatan.

Menurutnya dalam pertemuan dengan Nik Azmi, beliau bertanya kenapa beliau didesak untuk membuat akuan bersumpah itu.

"what do you hope to achieve? Dia kata pak lah akan letak jawatan, kalau kita tak block Najib, Najib akan menjadi Perdana Menteri, ganti Pak Lah"

Menurut Raja Petra, beliau kemudian meminta Din Merican untuk mendapatkan pengesahan Datuk Seri Anwar.

"Din Merican pun contact saya balik dia kata dia dah cakap dengan Anwar dan Anwar pun bagi green light. Dia kata ok, orang ini no problem, apa dia cakap kita boleh percaya. Anwar pun kenal baik dengan dia ini dan dia pun biasa jumpa Anwar…leftenan kolonel ini. Dan dia pun banyak bercerita kepada Anwar tentang isu ini…dia kata proceed. Saya pun proceed."

Beliau berkata, kesemua individu ini berjanji akan menjadi saksi sekiranya beliau di dakwa di mahkamah.

Bahagian kedua temubual ini dalam Buletin Utama esok.



penyapu sial


Raja Petra Kamarudin ni dah x de duit nak tampung kehidupan dekat oversea tu.. tu yang dia kuarkan statment mcm n, mana tahu dapat duit free.....

aku tak heran la...kalau PI Bala pun boleh kena beli dan putar balik bila kena jolok RM ...bila dah pokai mula lah main wayang paria...putar lagi

ingat kalau dah keluar statement camtu rakyat semua boleh percaya ke?...kalau orang lain percaya apa yang RPK cakap ni dan karektor setan najib serta rosmah yang nampak tertib...sorry la...aku bukan orang yang boleh di tipu hidup hidup dengan sandiwara RM macam ini

projek bontot liwat bernanah saifool...gagal...projek video porno dan jam omega hancuss...la nie nak main wayang dengan statemen macam nie...macam dah ikut skrip berperingkat...gagal plan A pergi plan B lah ye....ko ingat aku bodoh sangat....pundek lu lah...!!!

kita kena ingat...

1. dalam berjuta juta pelancong keluar masuk kenapa hanya nama altantuya lesap dalam daftar imigresen

2. 2 ekor kambing hitam tu sesajer bunuh altantuya ke...buat suka suka...tak kan jadi lagu tu kot...mesti ada yang mengarah...kenapa tak tanya pegawai atasan beliau..ini yang mahkamah pukimak 1 malaysia halang dari di teruskan,,,tak relevan kununnya...kepala butoh...la

3. 2 ekor tu sape dia sebenarnya ...sepanjang perbicaraan kartun dan kanggaroo pukimak 1 malaysia...tak nampak lansung muka mereka...pecah rekod dunia...negara pertama yang tak membenarkan pesalah menampakkan muka....

4.. di jatuhi hukuman gantung sampai mati...pasti ke yang di hukum itu mamat 2 ekor itu....atau di gantikan mat gian atau pengedar dadah tegar...????

5. bahan letupan C4 yang di katakan melenyap altantuya jadi debu...boleh di seludup masuk dari sempadan siam ke...???dan sape yang beri arahan ia di keluarkan dari stor pangkat apa dan untuk tujuan apa..???

6.pegawai tinggi mana yang datang ke rumah 2 ekor pukimak PM dan bini celaka pada malam hari sebelum keesokan hari altantuya terbunuh...apa tujuannya...!!!


7. macam pukimak mahadet keling pariah...kenapa najib dan bini pundek dia tak di sapina untuk hadir dalam kandang saksi perbicaraan altantuya....sebab nama beliau telah di sebut dalam affidavit atau kaitan dengannya

8.kenapa tak siasat sd yang mula mula sekali   tentang penglibatan najib dan rosmah dalam pembunuhan altantuya dari PI Bala dan RPK...yang kemudian tak payah la nak siasat pasal dah di black mail oleh SB atau di beli...