ini blog aku yang punya...suka hati aku lah apa aku nak kata....maki hamun ke...carut ke...kata nista ....aku punya suka...tak suka....please get out dari sini....ada faham....


saje nak bagi tau....blog ini bukan pro pakatan rakyat...dan jauh panggang dari api....penyokong parti kongkek negara ( BN ) ...dan tiada kena mengena dengan mereka yang dah mampos......muakakakaka!!!
SOKONG HIMPUNAN BLACKOUT 505.......JOM LIKE DI SINI

.

Search This Blog

terNOW...!!!!

SPR semakin merapu dengan menghalalkan pengundi hantu....bermakna mengalakkan pilihanraya yang kotor....apakah tindakan anda semua ?

petisyen melalui blog ini : jika perhimpunan aman blackout 505 dan petisyen pilihanraya masih gagal untuk mengalahkan penipuan yang di lakukan oleh SPR dan UMNO - BN...wajar kita sebagai rakyat lancarkan BERSIH 4.0 dan turun ke jalanraya..!!

13 April 2011

pecacai betina penjilat bontot umnoporno ini patut tanya eskay dan bukannya anwar....!!!



wartawan umnoporno tak ada etika ....

ini nampak serupa eskay...dia pernah kata ada dalam video tu
nampak muka sebijik 110 %  muka dia
kalau dah dia  ada dalam video tu sahlah anwar memang di perangkap
pasal ada betina dalam bilik  yang sama
perggg...siap dia tolong adjust  remote kontol  lagi
sibuk ke hulu ke hilir bukan main lagi

kalau nak perangkap anwar  apa ke jadahnya semua ini...???
kenapa tak panggil JAWI,JAIS atau pun JAKIM...kalau tak JACOBBB
panggil  tv pundek 3 suku dengan utusan porno  sekali
tak payah susah susah nak rakam sampai jadi hitam putih
tak payah susah susah nak cari jam di petaling street

inilah soalan yang patut wartawan penjilat bontot umno pukimak tanya....ada faham...!!!