ini blog aku yang punya...suka hati aku lah apa aku nak kata....maki hamun ke...carut ke...kata nista ....aku punya suka...tak suka....please get out dari sini....ada faham....


saje nak bagi tau....blog ini bukan pro pakatan rakyat...dan jauh panggang dari api....penyokong parti kongkek negara ( BN ) ...dan tiada kena mengena dengan mereka yang dah mampos......muakakakaka!!!
SOKONG HIMPUNAN BLACKOUT 505.......JOM LIKE DI SINI

.

Search This Blog

terNOW...!!!!

SPR semakin merapu dengan menghalalkan pengundi hantu....bermakna mengalakkan pilihanraya yang kotor....apakah tindakan anda semua ?

petisyen melalui blog ini : jika perhimpunan aman blackout 505 dan petisyen pilihanraya masih gagal untuk mengalahkan penipuan yang di lakukan oleh SPR dan UMNO - BN...wajar kita sebagai rakyat lancarkan BERSIH 4.0 dan turun ke jalanraya..!!

11 April 2011

Dr. Chandra Muzaffar...mamak pariah pengulas video lucah terkini...!!!wa  tak terkejut  pun  apabila laporan media pemfitnah TV3 menyiarkan kenyataan Pengerusi JUST Dr. Chandra Muzaffar mendesak Datuk Seri Anwar Ibrahim meletakkan jawatan hanya kerana dipalitkan dengan isu video seks bikinan 3 Datuk pecacai Umno.

mamak pariah nie  mengambil contoh tokoh-tokoh politik dunia dan tempatan yang dikaitkan dengan skandal seks, mereka mengaku dan meletakkan jawatan. Chandra semacam hairan mengapa Anwar tidak mengaku dan tidak meletak jawatan. Bagi pengulas isu semasa yang kelihatan sudah nyanyuk itu, Anwar digambarkan seorang yang benar-benar penzina; justeru dia mesti mengaku dan letak jawatan.

Sewaktu menjadi Presiden Aliran dulu mamak nie  adalah seorang yang disegani kerana buah fikirannya yang bernas dan tajam. Namun sejak 'dibeli' oleh BN, semua ulasan politik beliau sudah setaraf dengan Ibrahim Ali atau mana-mana katak politik bekas PKR yang lompat parti.

Tak terkejut juga  apabila Dr. Chandra turut mengulas isu jam tangan Omega, isu yang layak dimainkan oleh JKKP dalam Umno yang buta huruf. Inilah bahananya bila 'orang pandai' sokong Umno, terus bertukar mentaliti dan IQ jadi dungu sedungu-dungunya. Kesian Dr. Chandra, dulu mengulas isu dunia kini pengulas video seks...


kesimpulan wa...orang macam mamak pariah nie...tak boleh di pakai cakap2 nya...kerana pendirian yang berbelit belit dan iq tahap pelacur kelas bawahan setelah melacurkan diri dengan BN...maruah apa yang tinggal  yang masih ada padanya kecuali kita lontar balik ke kerala, india bersama sama mamak paria  mahathir kutty