ini blog aku yang punya...suka hati aku lah apa aku nak kata....maki hamun ke...carut ke...kata nista ....aku punya suka...tak suka....please get out dari sini....ada faham....


saje nak bagi tau....blog ini bukan pro pakatan rakyat...dan jauh panggang dari api....penyokong parti kongkek negara ( BN ) ...dan tiada kena mengena dengan mereka yang dah mampos......muakakakaka!!!
SOKONG HIMPUNAN BLACKOUT 505.......JOM LIKE DI SINI

.

Search This Blog

terNOW...!!!!

SPR semakin merapu dengan menghalalkan pengundi hantu....bermakna mengalakkan pilihanraya yang kotor....apakah tindakan anda semua ?

petisyen melalui blog ini : jika perhimpunan aman blackout 505 dan petisyen pilihanraya masih gagal untuk mengalahkan penipuan yang di lakukan oleh SPR dan UMNO - BN...wajar kita sebagai rakyat lancarkan BERSIH 4.0 dan turun ke jalanraya..!!

13 April 2011

negara PUKIMAK 1 malaysia pencuri masuk rumah tuan rumah kena siasat dan di dakwa....

kesal keran polis makan gaji buta...siasat jam omega tapi tak siasat pukimak pukimak datuk T dan anak tamby chit...!!!
Sikap polis yang lebih berminat menyiasat pemilik jam tangan Omega daripada menangkap dalang dan penjenayah sebenar video seks palsu, trio Datuk T adalah sangat sangat di kesali.

Tindakan polis untuk menyiasat pemilik jam tangan berkenaan, yang disifatkan sebagai bermotif politik bagi mengheret Ketua Pembangkang, Datuk Seri Anwar Ibrahim dalam isu tersebut.

Siasatan polis jelas bermotifkan politik yang diyakini ada hubung kait dengan Perdana Menteri, Datuk Seri Najib Tun Razak selain bertujuan mengaburi mata rakyat dengan mengaitkan Anwar terlibat dalam video fitnah.

Polis mesti menyiasat Datuk T yang merupakan penjenayah dalam isu video fitnah, dan bukan sibuk dengan pemilik jam,...Penyiasatan yang menjurus kepada jam tangan tersebut, tanpa menyiasat dalang di sebalik pembikinan video palsu itu menggambarkan polis memang  menjadi  penjilat  bontot dan pengelap najis kepada pemimpin Umno.

Selain itu , ia memaparkan imej negatif pihak berkuasa tersebut yang sehingga kini masih belum menangkap trio Datuk T- yang terdiri daripada bekas Ketua Menteri Melaka, Tan Sri Abdul Rahim Tamby Chik, Ahli Perniagaan, Shazryl Eskay Abdullah dan bekas senator, Datuk Shuib Lazim.

Siasatan ini kita ragui kerana kononnya menjurus kepada pelakon video yang bermotifkan khianat dan jahat terhadap Anwar.Polis juga bersedia menjadi alat untuk dipergunakan oleh Umno. Sekiranya perkara ini berterusan, kita bimbang rakyat akan memandang negatif terhadap polis kerana tidak menjalankan tugas dengan adil...

Sementara itu,  kelembapan pihak polis menyiasat kematian Penolong Pengarah Kastam Selangor, Ahmad Sarbani Mohamed, tetapi terlalu ghairah untuk mengesahkan pelakon video palsu berkenaan.Umno hanya mahu menyiasat sekiranya ada kepentingan politik terhadap mereka, tambahan pula mangsa adalah rakyat biasa.

Sekiranya di negara-negara lain, pihak kerajaan akan memandang serius perkara seperti ini kerana melibatkan menteri yang bertanggungjawab di SPRM, tetapi sebaliknya berlaku di negara kita...