ini blog aku yang punya...suka hati aku lah apa aku nak kata....maki hamun ke...carut ke...kata nista ....aku punya suka...tak suka....please get out dari sini....ada faham....


saje nak bagi tau....blog ini bukan pro pakatan rakyat...dan jauh panggang dari api....penyokong parti kongkek negara ( BN ) ...dan tiada kena mengena dengan mereka yang dah mampos......muakakakaka!!!
SOKONG HIMPUNAN BLACKOUT 505.......JOM LIKE DI SINI

.

Search This Blog

terNOW...!!!!

SPR semakin merapu dengan menghalalkan pengundi hantu....bermakna mengalakkan pilihanraya yang kotor....apakah tindakan anda semua ?

petisyen melalui blog ini : jika perhimpunan aman blackout 505 dan petisyen pilihanraya masih gagal untuk mengalahkan penipuan yang di lakukan oleh SPR dan UMNO - BN...wajar kita sebagai rakyat lancarkan BERSIH 4.0 dan turun ke jalanraya..!!

08 April 2011

Semua orang tau video seks 110% di dalangi BN ( buntut najib ) tapi Nazri menteri porno kata wan azizah bukan pakar susuk tubuh suaminya....!!!kembar seiras dengan nazri....aku yakin 110%  ini adalah nazri tengah beraksi...confirm di lindungi oleh undang undang pukimak UMNO...tu pasal berani bail out trio stoges tokeh video lucah....Kenyataan Menteri di Jabatan Perdana Menteri, Datuk Seri Mohd Nazri Abdul Aziz sebagai lucu dan tidak masuk akal kerana menafikan bahawa isteri DS Anwar Ibrahim sebagai individu yang “bukan pakar” untuk mengenali susuk tubuh DS anwar yang merupakan suaminya berhubung isu fitnah video seks.

Adakah beliau (Nazri) sudah tidak ada modal dan moral sehingga mengeluarkan kenyataan sebegitu, Sedangkan kanak-kanak sekolah tadika pun tahu individu yang paling hampir dan kenal benar dengan DS Anwar sudah tentulah isterinya yang bersama ke mana jua beliau pergi..

Datin Seri Dr. Wan Azizah dipetik sebagai berkata menafikan bahawa suaminya, Datuk Seri Anwar Ibrahim adalah pelaku dalam video berkenaan dan menimbulkan bahawa  ia sememangnya 110 % didalangi oleh BN.

Tindakan menteri BN itu sebagai tidak bertanggungjawab kerana dengan mudah mengenepikan hujjah isteri DS Anwar Ibrahim berhubung penafian tersebut.
Kita ingin bertanyakan kepada Nazri, kalau pengakuan seorang isteri mengenai sosokbadan dalam video itu bukan suaminya, dari siapa lagi kita ingin percaya?...

Dalam pada itu, Ungkapan Nazri Aziz mengatakan “Wan Azizah bukanlah pakar yang menentukan identiti pelaku itu” sebagai hujah yang tidak boleh diterima langsung dan ini merupakan satu lagi hujah untuk melindungi individu tertentu yang merancang video fitnah itu.

Umno BN terdesak untuk menang di Sarawak, itulah isu dan topik sebenarnya..
Vdeo tersebut merupakan satu lagi tindakan desperado Umno BN untuk menipu rakyat Sarawak dengan harapan Pakatan Rakyat ditolak dan bagi memenangi hati rakyat di negeri tersebut untuk memperoleh kemenangan pada 16 April nanti.

Sebagai rakyat Sarawak yang bijak, seharusnya perkara ini dipandang serius dengan menolak BN dan seluruh komponennya pada pilihanraya yang bakal menjelang tidak lama lagi...Beri undi kepada Pakatan Rakyat adalah tindakan bijak bagi menyelamatkan Malaysia dari terus ditadbir oleh BN yang tidak putus-putus menyusahkan rakyat dengan kenaikan harga minyak serta barang dan merosakkan masa depan Negara yang tercinta ini...