ini blog aku yang punya...suka hati aku lah apa aku nak kata....maki hamun ke...carut ke...kata nista ....aku punya suka...tak suka....please get out dari sini....ada faham....


saje nak bagi tau....blog ini bukan pro pakatan rakyat...dan jauh panggang dari api....penyokong parti kongkek negara ( BN ) ...dan tiada kena mengena dengan mereka yang dah mampos......muakakakaka!!!
SOKONG HIMPUNAN BLACKOUT 505.......JOM LIKE DI SINI

.

Search This Blog

terNOW...!!!!

SPR semakin merapu dengan menghalalkan pengundi hantu....bermakna mengalakkan pilihanraya yang kotor....apakah tindakan anda semua ?

petisyen melalui blog ini : jika perhimpunan aman blackout 505 dan petisyen pilihanraya masih gagal untuk mengalahkan penipuan yang di lakukan oleh SPR dan UMNO - BN...wajar kita sebagai rakyat lancarkan BERSIH 4.0 dan turun ke jalanraya..!!

22 April 2011

bila juak juak pukimak melayu pariah UMNO nak menipu...semakin bercelaru....!!!!


hotel ke kondo nie....bior betul nie....????...mana satu yang betul nie...utusan,polis ,datuk Temberang atau seluruh juak  puimak UMNO...!!!
pada aku seluruh bangsat bangsat pariah melayu UMNO  semuanya kuat menipu dan menfitnah....

kalau jumpa ular,keling dan melayu.....bunuh melayu dan keling serentak...baru bunuh ular...sbb melayu jadi kuat menipu pasal berguru keling pariah dari kerala mahathir kutty


tu la...bila hati penuh hasad dengki dan khianat ....semua rancangan menipu untuk mengaibkan seseorang semakin bercelaru....manusia yang tak beriman aje yang sanggup buat begitu....ingat sikit hari pembalasan kelak....tak terampun dosa kamu....sedangkan di dunia lagi tembelang kamu dapat di hidu pun dah terasa malu...!!!