ini blog aku yang punya...suka hati aku lah apa aku nak kata....maki hamun ke...carut ke...kata nista ....aku punya suka...tak suka....please get out dari sini....ada faham....


saje nak bagi tau....blog ini bukan pro pakatan rakyat...dan jauh panggang dari api....penyokong parti kongkek negara ( BN ) ...dan tiada kena mengena dengan mereka yang dah mampos......muakakakaka!!!
SOKONG HIMPUNAN BLACKOUT 505.......JOM LIKE DI SINI

.

Search This Blog

terNOW...!!!!

SPR semakin merapu dengan menghalalkan pengundi hantu....bermakna mengalakkan pilihanraya yang kotor....apakah tindakan anda semua ?

petisyen melalui blog ini : jika perhimpunan aman blackout 505 dan petisyen pilihanraya masih gagal untuk mengalahkan penipuan yang di lakukan oleh SPR dan UMNO - BN...wajar kita sebagai rakyat lancarkan BERSIH 4.0 dan turun ke jalanraya..!!

05 December 2010

Lebih baik ada perdana atau timbalan Cina yang hormati perlembagaan

Sekiranya terdapat pemimpin Melayu yang tidak memandang berat terhadap perlembagaan, lebih baik mempunyai perdana ataupun timbalan berbangsa cina yang menghormati perlembagaan, kata pakar perlembagaan Prof Abdul Aziz Bari.

Beliau memberi contoh dengan merujuk kepada bekas Perdana Menteri, Tun Mahathir Mohamad yang cuba meminda perlembagaan pada tahun 1994 dalam usahanya untuk 'menghapuskan kuasa Agong'. Tindakan Dr Mahathir itu disifatkan sebagai perdana menteri Melayu yang 'menjadi angkuh'.


penyapu sial

nasib kita masih boleh dikatakan baik jugak,jikalau mahafirhaun baru berusia 40thn dan pm masakini,mungkin dia menobatkan dirinya sebagai maharaja malaysia,

mengenai timbalan pm ini tak kisahlah siapa calonya janji dapa tmentadbir dengan jujur,berjiwa malaysia dan pembela warga malaysia dah kira ok.