ini blog aku yang punya...suka hati aku lah apa aku nak kata....maki hamun ke...carut ke...kata nista ....aku punya suka...tak suka....please get out dari sini....ada faham....


saje nak bagi tau....blog ini bukan pro pakatan rakyat...dan jauh panggang dari api....penyokong parti kongkek negara ( BN ) ...dan tiada kena mengena dengan mereka yang dah mampos......muakakakaka!!!
SOKONG HIMPUNAN BLACKOUT 505.......JOM LIKE DI SINI

.

Search This Blog

terNOW...!!!!

SPR semakin merapu dengan menghalalkan pengundi hantu....bermakna mengalakkan pilihanraya yang kotor....apakah tindakan anda semua ?

petisyen melalui blog ini : jika perhimpunan aman blackout 505 dan petisyen pilihanraya masih gagal untuk mengalahkan penipuan yang di lakukan oleh SPR dan UMNO - BN...wajar kita sebagai rakyat lancarkan BERSIH 4.0 dan turun ke jalanraya..!!

05 December 2010

mengigau di siang hari....Najib dakwa sokongan rakyat terhadap BN semakin pulih

Perdana Menteri, Datuk Seri Najib Razak mendakwa sokongan rakyat terhadap Barisan Nasional (BN) dilihat semakin pulih berikutan kerajaan menunaikan janji pilihan raya.

Selain itu, beliau juga berkata rakyat menerima inisiatif yang dilakukan oleh kerajaan BN dalam usaha memenuhi kehendak rakyat. Walau bagaimanapun, sejauh manakah sokongan rakyat terhadap BN hanya dapat diketahui dalam pilihan raya umum akan datang.


penyapu sial

mengigau sepanjang hari,survey dilakukan sendiri dan untuk tujuan syok serta stim sendiri.