ini blog aku yang punya...suka hati aku lah apa aku nak kata....maki hamun ke...carut ke...kata nista ....aku punya suka...tak suka....please get out dari sini....ada faham....


saje nak bagi tau....blog ini bukan pro pakatan rakyat...dan jauh panggang dari api....penyokong parti kongkek negara ( BN ) ...dan tiada kena mengena dengan mereka yang dah mampos......muakakakaka!!!
SOKONG HIMPUNAN BLACKOUT 505.......JOM LIKE DI SINI

.

Search This Blog

terNOW...!!!!

SPR semakin merapu dengan menghalalkan pengundi hantu....bermakna mengalakkan pilihanraya yang kotor....apakah tindakan anda semua ?

petisyen melalui blog ini : jika perhimpunan aman blackout 505 dan petisyen pilihanraya masih gagal untuk mengalahkan penipuan yang di lakukan oleh SPR dan UMNO - BN...wajar kita sebagai rakyat lancarkan BERSIH 4.0 dan turun ke jalanraya..!!

28 February 2011

Najib sememangnya anti islam...Pemuda UMNO dan PERKOSA nampaknya jadi buridnya tanpa usul periksa....!!!!Najib said he has “some concerns, deep concerns” about Yusuf al-Qaradawi, the Muslim Brotherhood’s spiritual leader. Those concerns center on Qaradawi’s support and justification for terrorism, which carries a great deal of weight given Qaradawi’s credibility as an Islamic scholar - National Review OnlineYusuf Al-Qardhawi telah dihina oleh Najib. Najib menuduh ulama' besar dunia dan pemimpin utama Ikhwanul Muslimin sebagai pengganas. Kenyataan Najib dan tuduhan jahat ini dihamburkan hanya semata mahu menjilat tapak kaki Amerika Syarikat. Siapa yang menjadi talibarut Amerika Syarikat? Anwar atau Najib?

Anwar sekurang - kurangnya tidak pernah menghina mana - mana gerakan Islam didepan dunia barat. Tetapi Najib, hina, fitnah, tuduhan, dan macam - macam lagi hanya semata mahu mendapatkan keredhaan Amerika Syarikat. Amat malang sekali kita jika berketuakan orang yang sanggup menjadi pencacai Amerika.

Buat orang Umno, berbanggalah dengan Najib kerana Najib berjaya menjilat kaki Amerika dengan menghina pertubuhan Ikhwanul Muslimin dan ulama' besar Yusuf Al-Qardhawi. Menuduh mereka ini sebagai pengganas. Tahniah Perkasa dan pemuda Umno. Tahniah kerana menjadi talibarut Amerika!!

Buat mereka yang diatas pagar, mahukah kita berketuakan pro AMERIKA dan anti Islam!?
Sedarlah, jika kita mengundi BN dan Umno bererti kita mengizinkan penindasan Yahudi terhadap rakyat Palestin. Kita mengizinkan Amerika mengawal negara kita.

JANGAN SOKONG UMNO!!