ini blog aku yang punya...suka hati aku lah apa aku nak kata....maki hamun ke...carut ke...kata nista ....aku punya suka...tak suka....please get out dari sini....ada faham....


saje nak bagi tau....blog ini bukan pro pakatan rakyat...dan jauh panggang dari api....penyokong parti kongkek negara ( BN ) ...dan tiada kena mengena dengan mereka yang dah mampos......muakakakaka!!!
SOKONG HIMPUNAN BLACKOUT 505.......JOM LIKE DI SINI

.

Search This Blog

terNOW...!!!!

SPR semakin merapu dengan menghalalkan pengundi hantu....bermakna mengalakkan pilihanraya yang kotor....apakah tindakan anda semua ?

petisyen melalui blog ini : jika perhimpunan aman blackout 505 dan petisyen pilihanraya masih gagal untuk mengalahkan penipuan yang di lakukan oleh SPR dan UMNO - BN...wajar kita sebagai rakyat lancarkan BERSIH 4.0 dan turun ke jalanraya..!!

13 February 2011

pengetua sekolah anak haram mau berdebat..???....muakakakaka....mu semua pun tau kalau mentor 1 malaysia dia tak ada pelir....dah tentu pecacai pecacainya pun turut terkucil pelir masing masing....!!!Ali Rustam yang juga Ketua Menteri Melaka ingin mencabar Pakatan Rakyat untuk berdebat dalam pelbagai isu berkaitan negeri Melaka kerana menganggap bahawa Pakatan Rakyat sering melontarkan perkara negatif mengenai Melaka


Paling bodoh mengenai debat sarkas Ali Rustam ialah mahu berdebat bersebelahan dengan Pakatan Rakyat seperti pernah dibuat oleh UMNO/BN di Bukit Katil. Kebodohan Ali Rustam sama seperti badut-badut dalam sarkas. Ali Rustam merupakan pemimpin UMNO Melayu paling dayus kerana takut berdebat dipentas yang sama sebaliknya mahu bersebelahan sahaja.

Ini ialah kenyataan ketua badut sarkas Melaka yang dikatakan memperjuangkan Melayu-:

“Lebih baik jika program itu dilakukan dalam satu kawasan, bukan di pentas sama. Cuma saya di sebelah kiri, manakala dia (pembangkang) di sebelah kanan dan setiap kali dia bertanya, saya akan menjawab masa itu juga.

Tidak kisah siapa akan berada di pentas sebelah kanan, sama ada Nik Aziz, Anwar Ibrahim, Lim Guang Eng atau Lim Kit Siang. Semua saya sanggup berdepan untuk menjawab sebarang isu dibangkitkan mereka mengenai Melaka”.


Kita akan pastikan siapakah akan jadi badut dalam menyampaikan ceramah ini. Kalau betul-betul mahu jadi anak jantan Melayu Melaka Tulin, sahutlah seruan debat ditempat terbuka di bawah satu pentas yang sama