ini blog aku yang punya...suka hati aku lah apa aku nak kata....maki hamun ke...carut ke...kata nista ....aku punya suka...tak suka....please get out dari sini....ada faham....


saje nak bagi tau....blog ini bukan pro pakatan rakyat...dan jauh panggang dari api....penyokong parti kongkek negara ( BN ) ...dan tiada kena mengena dengan mereka yang dah mampos......muakakakaka!!!
SOKONG HIMPUNAN BLACKOUT 505.......JOM LIKE DI SINI

.

Search This Blog

terNOW...!!!!

SPR semakin merapu dengan menghalalkan pengundi hantu....bermakna mengalakkan pilihanraya yang kotor....apakah tindakan anda semua ?

petisyen melalui blog ini : jika perhimpunan aman blackout 505 dan petisyen pilihanraya masih gagal untuk mengalahkan penipuan yang di lakukan oleh SPR dan UMNO - BN...wajar kita sebagai rakyat lancarkan BERSIH 4.0 dan turun ke jalanraya..!!

13 February 2011

sedangkan orang pun boleh di ghaibkan dari daftar imigresen dan alam nyata oleh jantan celaka betina puaka...inikan pula hanya 700,000 kondom ...small matter punya....1 malaysia bolehhh....!!!!Polis Malaysia sedang menyiasat kehilangan lebih dari 700,000 kondom ultra-tipis yang dikapalkan dari negara itu menuju Jepun, kata polis Malaysia, kompas.com melaporkan.

Sagami Rubber Industries, pembuat kondom utama Jepun, minggu lalu, menyatakan, kondom-kondom itu dimuatkan dalam satu peti kemas dari sebuah kilang di Malaysia utara. Namun saat peti kemas itu dibuka di Tokyo, di dalamnya kosong dan mendapati ratusan ribu kondom itu telah hilang. Perusahaan itu mengatakan, kunci-kuncinya telah diganti semasa ia tiba di Tokyo.

"Kami menangani hilangnya kondom itu dengan serius. Kami sedang menyiasat kes tersebut," kata seorang jurucakap polis Malaysia kepada AFP.

Sato Koji, pengurus kilang kondom Sagami di negari Perak, Malaysia, menyatakan, mereka telah melaporkan kes hilangnya kondom-kondom itu kepada pihak polis. "Kami tidak senang atas insiden tersebut. Ini kes pertama sejak kami memulakan pengeluaran di Malaysia tahun 1997," katanya kepada AFP.

Para pegawai di kilang Sagami menyebutkan, kondom-kondom itu, yang 14 peratus lebih tipis dari kondom-kondom yang beredar di pasaran, senilai total 1.5 juta dollar AS pada harga pasaran di Jepun.

Syarikat penghantar peti kemas menyatakan, barang kiriman dari Malaysia sering hilang dan banyak kess dilakukan orang dalam.

"Ada kunci, pemetrian, dan daftar yang disediakan pengirim barang dan perusahaan pengiriman untuk setiap bahagian perjalanan dari kilang hingga destinasi agar mudah mengetahui bila dan di mana barang dimanipulasi atau diubah," kata Presiden Persatuan Pengiriman Barang Melalui Udara Malyasia Walter Cullas.