ini blog aku yang punya...suka hati aku lah apa aku nak kata....maki hamun ke...carut ke...kata nista ....aku punya suka...tak suka....please get out dari sini....ada faham....


saje nak bagi tau....blog ini bukan pro pakatan rakyat...dan jauh panggang dari api....penyokong parti kongkek negara ( BN ) ...dan tiada kena mengena dengan mereka yang dah mampos......muakakakaka!!!
SOKONG HIMPUNAN BLACKOUT 505.......JOM LIKE DI SINI

.

Search This Blog

terNOW...!!!!

SPR semakin merapu dengan menghalalkan pengundi hantu....bermakna mengalakkan pilihanraya yang kotor....apakah tindakan anda semua ?

petisyen melalui blog ini : jika perhimpunan aman blackout 505 dan petisyen pilihanraya masih gagal untuk mengalahkan penipuan yang di lakukan oleh SPR dan UMNO - BN...wajar kita sebagai rakyat lancarkan BERSIH 4.0 dan turun ke jalanraya..!!

06 February 2011

propaganda yahudi UMNO dan mubarak serupa aje....!!!Dalam percubaan terakhir beliau mahu mempertahan kuasa, Mubarak memberi jaminan mahu mengembalikan kestabilan kepada negara Mesir.

MAsaalahnya, sebelum ini, kestabilan yang dikecapi oleh rakyat Mesir adalah melalui penyiksaaan tahanan, korupsi, nepotisma, kronisma, kebuluran dan sebagainya.

Ini serupa juga  sewaktu kita mengadakan Himpunan Bersih sebelum 2008. UMNO dengan otomatik menuduh kita cuba mencetuskan huru-hara dan keadaan tidak stabil.

Padahal, protes BERSIH itu dilakukan kerana pihak SPR bersikap TIDAK ADIL dan BERAT SEBELAH. SPR telah menjadi parti komponen Barisan Nasional yang ketigabelas.

Baik Mubarak mahupun UMNO, mereka menjual idea kestabilan kerana mereka mahu rakyat negara masing-masing menerima segala yang dilakukan oleh mereka tanpa soal. Bila kita protes dan marah, mereka tuduh kita mahu mencetuskan huru hara.

Namun, apabila kita ikut mereka, kita terus menerus dirompak dan ditipu oleh mereka. Harga barang makin naik, pendapatan kita tidak berubah, pemikiran kita terus dikongkong.

Itu yang di Malaysia, rakyat Malaysia terpaksa bayar tol semata-mata mahu menyelamatkan Bangunan PWTC dari dilelong oleh Bank Bumiputra.

Sebagai penutup, sedarlah. Apabila UMNO atau MUbarak menyebut perkataan "kestabilan", mereka hanya mahu kita mengikut telunjuk mereka tanpa soal supaya mereka boleh terus merampok kekayaan negara untuk kroni-kroni mereka sahaja.