ini blog aku yang punya...suka hati aku lah apa aku nak kata....maki hamun ke...carut ke...kata nista ....aku punya suka...tak suka....please get out dari sini....ada faham....


saje nak bagi tau....blog ini bukan pro pakatan rakyat...dan jauh panggang dari api....penyokong parti kongkek negara ( BN ) ...dan tiada kena mengena dengan mereka yang dah mampos......muakakakaka!!!
SOKONG HIMPUNAN BLACKOUT 505.......JOM LIKE DI SINI

.

Search This Blog

terNOW...!!!!

SPR semakin merapu dengan menghalalkan pengundi hantu....bermakna mengalakkan pilihanraya yang kotor....apakah tindakan anda semua ?

petisyen melalui blog ini : jika perhimpunan aman blackout 505 dan petisyen pilihanraya masih gagal untuk mengalahkan penipuan yang di lakukan oleh SPR dan UMNO - BN...wajar kita sebagai rakyat lancarkan BERSIH 4.0 dan turun ke jalanraya..!!

06 February 2011

2 ekor sepupu YAHUDI patut di gulingkan....!!!

Pemimpin Agung Iran selar Hosni
TEHERAN - Pemimpin Agung Iran, Ayatollah Ali Khamenei, menyelar Presiden Mesir, Hosni Mubarak yang dilabelkannya sebagai orang gaji pemimpin Israel dan Amerika Syarikat.

Beliau yang berkata demikian dalam khutbah Jumaat di sini semalam menegaskan selama 30 tahun Mesir berada di tangan seorang pemimpin yang tidak bercita-cita untuk mendapatkan kebebasan.

Menurutnya, Hosni adalah musuh kepada mereka yang sedang mencari kebebasan.

"Beliau bukan sahaja tidak anti-Zionis tetapi merupakan teman, rakan, tempat mengadu dan hamba Zionis. Buktinya kehambaan Hosni terhadap Amerika tidak mampu membawa Mesir satu langkah ke arah kemakmuran," katanya.

Khamenei yang juga merupakan pemimpin agama Iran berkata, Israel adalah negara yang paling prihatin tentang pemberontakan di Arab.

"Hari ini apa yang lebih penting daripada para pegawai Tunisia dan Mesir yang melarikan diri, Israel dan Zionis yang paling bimbang tentang peristiwa ini kerana jika Mesir berhenti menjadi sekutu mereka dan meletakkannya di tempat yang betul, ia akan menjadi peristiwa besar di kawasan itu," katanya. - AFPpenyapu sial


muakakaka...malaysia apa kurangnya...dengan pemimpin berotak yahudi....tak heran lah ejen yahudi (APCO) berkeliaran dalam pertadbiran negara ini...sape yang bertanggung jawab...rm 77 jura beb...bukan banyak...macam celah burid rosmah betina puaka aje???...PUKIMAK UMNO lah yang punya angkara...setakat surat penafian dari APCO...semua perompak dan pencuri pun boleh buat...yang penting pulussss masyukkk....semua boleh di aturkan...!!!!